Bij Grip IT Consultancy laten wij IT voor u werken!

Grip IT Consultancy is gespecialiseerd in het geven van advies op het gebied van AVG, IT-beleid, IT Infrastructuren en Security, het uitvoeren van PEN testen op klantomgevingen en het verzorgen van awareness trainingen. Naast het geven van advies, begeleiden we organisaties om te voldoen aan de GDPR/AVG en klaar te stomen voor de ISO 27001 certificering.

Wij willen met de klant meedenken, ondersteunen en ontzorgen waar nodig zodat de klant zich volledig kan richten op de organisatie. Wij zijn continu bezig op zoek naar de beste oplossing, rekening houdend met de wensen van de klant, budget en met het oog gericht op de toekomst en de wetgeving. De IT behoefte van de klant vertalen wij naar duidelijk advies en begeleiden wij naar de juiste oplossing.

Patrick is het afgelopen jaar gespecialiseerd in de wet en regelgeving omtrent de GDPR/AVG en heeft de opleiding tot CISSP met succes afgerond. Jan-Dave heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de IT Infrastructuur en Security en is daarnaast gecertificeerd ethical hacker. Door deze brede kennis op het gebied van IT kunnen wij klanten nog beter ondersteunen en adviseren. Door beide jarenlange ervaring in de ICT sector, kunnen wij in principe in elke branche uit de voeten, echter kunnen wij concluderen dat we de afgelopen jaren vooral in de volgende branches expertise hebben opgebouwd:

ACCOUNTANCY

BOUW

PRODUCTIE

ADVOCATUUR

MAKELAARDIJ

UITZEND / PAYROLL BUREAUS

BIBLIOTHEKEN

ONDERWIJS

VERZEKERINGEN

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!