Het afgelopen jaar heeft Grip IT Consultancy vele klanten mogen begeleiden bij het voldoen aan de AVG. Aangezien de behoefte in de markt voor een pragmatische ondersteuning en begeleiding m.b.t. de AVG nog immer hoog is hebben we team uitbreiding bij Grip IT Consultancy! Met ingang van 1 maart zal Sandra Jongenburger als Consultant ons team komen versterken. Zij zal advies gaan geven op het gebied van de AVG, IT-beleid en het verzorgen/presenteren van awareness trainingen.

Gezien haar achtergrond als accountmanager MKB bij Rabobank Rotterdam heeft ze in haar functie veel te maken gehad met wet en regelgeving waaronder de AVG. Deze kennis en ervaringen kan Sandra goed toepassen binnen onze organisatie.

Sandra: Over twee weken zullen jullie mij regelmatig zien (zowel offline als online) als onderdeel van Grip IT Consultancy. Grip IT Consultancy is een bedrijf met een sterke ambitie en daarnaast gaan ze graag uitdagingen aan waarbij het ondersteunen en ontzorgen van de klant voorop staat. Hier wil ik graag onderdeel van zijn! Ik kijk dan ook uit naar het geven van awareness trainingen, de begeleiding van AVG trajecten, advisering op IT-beleid en natuurlijk om mooie nieuwe bedrijven te leren kennen.

Ik ben al jaren werkzaam in de regio Rotterdam binnen het MKB, heb een groot netwerk opgebouwd en weet zeker dat er mooie verbindingen kunnen ontstaan. Heb je behoefte aan een awareness training of wil je begeleiding bij het implementeren van de AVG binnen jouw bedrijf? Dan ben ik per 1 maart beschikbaar!

Van harte welkom Sandra!