Patrick Lankhaar

Senior Consultant

Ondertussen heb ik al meer dan 30 jaar ervaring in de automatisering. Ik ben 21 jaar directeur geweest van een managed service provider bij Lancom Automatisering. Het afgelopen jaar heb ik mijzelf gespecialiseerd in de wet en regelgeving omtrent de GDPR/AVG. Tevens heb ik het afgelopen jaar een opleiding gevolgd tot CISSP (Certified Information Systems Security Professional). 

Naast mijn zeer brede kennis op het gebied van IT kan ik met deze verschillende certificaten klanten nog beter ondersteunen en helpen waar nodig is. Bij Grip IT Consultancy adviseer en begeleid ik ondernemingen/bedrijven om te voldoen aan de GDPR/AVG en klaar te stomen voor de ISO 27001 certificering.

Jan-Dave Vermeulen

Senior Consultant

Met al meer dan 20 jaar ervaring in de IT Infrastructuur en Security ben ik verantwoordelijk geweest voor het opzetten, implementeren en beheren van IT infrastructuren van mijn klanten van zowel ”On-premise” als in het Datacenter (Cloud). Tevens had ik de leiding over het NOC (Network Operation Center) van Lancom Automatisering, het bedrijf waar ik mede eigenaar van was.

Ik ben gecertificeerd ethical hacker (CEH). Doordat ik ethical hacker ben kan ik de omgevingen van klanten nog beter beoordelen op digitale lekken. Bij Grip IT Consultancy adviseer ik klanten op het gebied van IT Infrastructuren en Security alsmede het uitvoeren van PEN testen op klantomgevingen. 

Sandra Jongenburger 

Consultant

Grip IT Consultancy is een bedrijf met sterke ambities en daarnaast gaan ze uitdagingen aan waarbij het ondersteunen en ontzorgen van de klant voorop staat. Hier wil ik graag onderdeel van zijn!

Ik heb Commerciële economie gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en werkte onder andere bij de Rabobank Rotterdam als accountmanager.  Ik was hier vooral in contact met ondernemers binnen het MKB-segment, met als doel de advisering & verkoop van financiële producten. De laatste jaren heb ik mij ingezet om te zorgen dat de Rabobank in een veranderende digitale wereld toegankelijk is en blijft. Dit heb ik o.a. gedaan door te vloggen en gebruik te maken van social mediakanalen, zoals LinkedIn, Youtube en Instagram.

Deze kennis en ervaring kan ik goed toepassen binnen Grip IT Consultancy. 

Joyce Gerhardt

Administratief medewerker

Bij mijn vorige werkgever (een transportbedrijf) maakte ik deel uit van de (financiële) administratie. Waar ik onder andere verantwoordelijk was voor de rittenadministratie, verwerken van vrachtpapieren en het financieel afronden transporten.

Na 8 jaar bij dit transportbedrijf te hebben gewerkt, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij Grip IT Consultancy.

Bij Grip IT Consultancy ga ik de financiële administratie verzorgen, Patrick en Sandra ondersteunen bij de administratie voor de AVG en Jan-Dave bij het uitwerken van PEN test rapporten.

Aangezien ik heel leergierig ben heb ik er ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging.