Patrick

Senior Consultant

Ondertussen heb ik al bijna 35 jaar ervaring in de automatisering. Ik ben 21 jaar directeur geweest van een Managed Service Provider, welke ik in 2016 heb verkocht. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in de wet en regelgeving omtrent de GDPR/AVG en heb daarnaast een opleiding gevolgd tot CISSP (Certified Information Systems Security Professional).

Naast dat ik voor verschillende organisaties ben aangesteld als Functionaris Gegevensbescherming, geef ik ook Privacy & Awareness Trainingen op locatie. Verder adviseer en begeleid ik bedrijven omtrent aanschaf en implementatie van IT infrastructuren en applicaties.

Wil je binnen jouw organisatie ook grip op de digitale veiligheid? Ik ga graag met jouw in gesprek!

Corlia

AVG Consultant

Als Consultant leid ik projecten bij klanten op het gebied van AVG en zorg ik ervoor dat mijn klanten op alle vlakken AVG compliant zijn en blijven. Ik voer GAP-Analyses en DPIA’s uit, stel verschillende procedures op, zoals een Privacybeleid of een Informatie Beveiliging Beleid en ik geef Privacy & Awareness trainingen op locatie, daarnaast ben ik ook het gezicht van onze e-learning.

Naast mijn werkzaamheden als AVG Consultant ben ik binnen Grip IT ook verantwoordelijk voor de boekhouding en beheer ik de financiële administratie.

Wil je weten hoe we jouw organisatie ook AVG compliant kunnen maken? Ik leg het je graag uit onder het genot van een bakje koffie!

Amy

Marketeer


Grip IT is bezig om het voor haar klanten zo makkelijk mogelijk te maken en heeft een online platform waar alles te leren valt over AVG, Cyber Security en Office 365. Als marketeer neem ik video’s op, monteer ik video’s en geef ik vorm aan de e-learning.

Daarnaast ben ik binnen Grip-IT verantwoordelijk voor de marketing uitingen zoals de nieuwsbrief, de website en de social media kanalen. Ook steek ik de huisstijl van Grip-IT in een nieuw jasje.

Een toffe en ook afwisselende functie dus!

Angelina

Juridisch Administratief Medewerker

Als Juridisch Administratief Medewerker ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ik houd mij bezig met het verstrekken van (juridische) informatie en adviezen omtrent de AVG, beheren van dossiers en het opstellen van documenten. Deze combinatie maakt het een veelzijdige functie.

Gestructureerd, klantgericht en met oog voor detail is hoe ik te werk ga.

Ik ben vier dagen in de week werkzaam bij Grip-IT en één dag in de week ga ik naar school waar ik de opleiding Juridisch Administratief Medewerker volg.

Word ik ook jouw aanspreekpunt voor vragen omtrent de AVG?

Jan-Dave

Senior Consultant

Ik ondersteun Grip IT waar nodig bij verschillende projecten, hierbij ondersteun ik in het opzetten, implementeren en beheren van IT infrastructuren, zowel ”On-premise” als in het Datacenter (Cloud), van klanten.

Daarnaast ben ik gecertificeerd Ethical hacker (CEH). Met dit certificaat voer ik penetratietesten (Pentesten) uit en kan ik de omgevingen van klanten nog beter beoordelen op digitale lekken veiligheid.