Patrick

Senior Consultant

Ondertussen heb ik al bijna 35 jaar ervaring in de automatisering. Ik ben 21 jaar directeur geweest van een Managed Service Provider, welke ik in 2016 heb verkocht. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in de wet en regelgeving omtrent de GDPR/AVG en heb daarnaast een opleiding gevolgd tot CISSP (Certified Information Systems Security Professional).

Naast dat ik voor verschillende organisaties ben aangesteld als Functionaris Gegevensbescherming, geef ik ook Privacy & Awareness Trainingen op locatie. Verder adviseer en begeleid ik bedrijven omtrent aanschaf en implementatie van IT infrastructuren en applicaties.

Wil je binnen jouw organisatie ook grip op de digitale veiligheid? Ik ga graag met jou in gesprek!

Corlia

AVG Consultant

Als Consultant leid ik projecten bij klanten op het gebied van AVG en zorg ik ervoor dat mijn klanten op alle vlakken AVG compliant zijn en blijven. Ik voer GAP-Analyses en DPIA’s uit, stel verschillende procedures op, zoals een Privacybeleid of een Informatie Beveiliging Beleid, en ik geef Privacy & Awareness trainingen op locatie. Daarnaast ben ik ook het gezicht van onze E-Learning.

Naast mijn werkzaamheden als AVG Consultant ben ik binnen Grip IT ook verantwoordelijk voor de boekhouding en beheer ik de financiële administratie.

Wil je weten hoe we jouw organisatie ook AVG compliant kunnen maken? Ik leg het je graag uit onder het genot van een bakje koffie!

Jan-Dave

Senior Consultant

Ik ondersteun Grip IT waar nodig bij verschillende projecten. Hierbij ondersteun ik in het opzetten, implementeren en beheren van IT infrastructuren, zowel “On-premise” als in het Datacenter (Cloud), van klanten.

Daarnaast ben ik gecertificeerd ethical hacker (CEH). Met dit certificaat voer ik penetratietesten uit en kan ik de omgevingen van klanten nog beter beoordelen op digitale veiligheid.

Len-Mari

Medewerker Marketing & Communicatie

Als Medewerker Marketing & Communicatie ben ik binnen Grip IT verantwoordelijk voor de E-Learning en beheer ik de social media kanalen, nieuwsbrieven en website, met als doel het uitbreiden en in stand houden van de naamsbekendheid van Grip IT.

Hiervoor hou ik mij onder andere bezig met filmen, video’s editen, schrijven en het up-to-date houden van de E-Learning, social media kanalen en website.

Anna

Junior Pentester

Als Junior Pentester ondersteun ik binnen Grip IT de Senior Consultant in het uitvoeren van penetratietesten op klantomgevingen om zo de omgevingen van klanten nog beter te kunnen beoordelen op digitale veiligheid.