Patrick Lankhaar

Senior Consultant

Ondertussen heb ik al meer dan 30 jaar ervaring in de automatisering. Ik ben 21 jaar directeur geweest van een managed service provider bij Lancom Automatisering. Het afgelopen jaar heb ik mijzelf gespecialiseerd in de wet en regelgeving omtrent de GDPR/AVG. Tevens heb ik het afgelopen jaar een opleiding gevolgd tot CISSP (Certified Information Systems Security Professional). 

Naast mijn zeer brede kennis op het gebied van IT kan ik met deze verschillende certificaten klanten nog beter ondersteunen en helpen waar nodig is. Bij Grip IT Consultancy adviseer en begeleid ik ondernemingen/bedrijven om te voldoen aan de GDPR/AVG en klaar te stomen voor de ISO 27001 certificering.

Jan-Dave Vermeulen

Senior Consultant

Ik heb inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in de IT Infrastructuur en Security. In mijn vorige functie(s) was ik, onder andere, verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en beheren van IT infrastructuren, zowel ”On-premise” als in het Datacenter (Cloud), van klanten.

Daarnaast ben ik gecertificeerd Ethical hacker (CEH). Met dit certificaat voer ik penetratietesten (Pentesten) uit en kan ik de omgevingen van klanten nog beter beoordelen op digitale lekken veiligheid.

Bij Grip IT Consultancy adviseer ik klanten op het gebied van IT Infrastructuren, Security en voer ik Pentesten uit op klantomgevingen.

Corlia Nap

AVG Consultant

Heb jij vragen over AVG of Cyber Security of heb je hulp nodig bij de implementatie hiervan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Als AVG Consultant ondersteun en begeleid ik bij projecten op het gebied van AVG. Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat jouw bedrijf tot in de puntjes AVG compliant is.

Naast mijn werkzaamheden als AVG Consultant ben ik binnen team Grip IT ook verantwoordelijk voor de boekhouding en beheer ik de financiële administratie.

Ik heb een vlotte babbel en vind klantcontact erg leuk!
Wanneer meeten wij onder het genot van een bak koffie?

Amy Duursma

(Junior) Marketeer

Als het gaat om alle werkzaamheden omtrent marketing en communicatie ben jij bij mij aan het juiste adres!

Afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan mijn scriptie en ben ik afgestudeerd van de Bachelor opleiding Communicatie. Bij Grip IT ga ik aan de slag met verschillende werkzaamheden zoals het bijhouden van de socials, e-mail marketing, het vernieuwen van de huisstijl en de e-learning.

Grip IT is bezig om het voor haar klanten zo makkelijk mogelijk te maken en creëert momenteel een online platform waar alles te leren valt over AVG & Cyber Security. Hiervoor zal ik video’s opnemen, monteren en content creëren. Een toffe, maar ook afwisselende functie dus!

Jomar Forst

Stagiaire IT

Voor een half jaar loop ik stage bij Grip IT om meer praktijk ervaring op te doen. Het afgelopen jaar heb ik mij extra verdiept in IT infrastructuur en Security. Bij Grip IT ga ik aan de slag met het, in de praktijk, uitvoeren van mijn security en infrastructuur skills.

Ik ben zeer gemotiveerd en hoop aan het eind van mijn stageperiode veel nieuwe dingen geleerd te hebben. En zo terug te keren naar school met een hoop leerstof.

Naast IT ben ik ook handig in het maken van designs en editing. Hier kan ik binnen het team van Grip-IT ook altijd mijn steentje aan bijdragen!

Jack 

Opzichter

Ik ben nog maar kort werkzaam bij Grip-IT, nou ja, werkzaam… ik doe eigenlijk niet zo heel veel. Ik ben liever lui dan moe!

Tijdens de ‘start van de dag’ bezorg ik mijn collega’s een lach op hun gezicht, want heb je mijn knappe koppie al gezien? Zij kunnen hun ogen niet van mij afhouden!

Luisteren wil ik wel, maar dan moet daar wel wat tegen over staan… een brokje ofzo… Een bal hoef je voor mij niet te gooien, ren daar maar lekker zelf achteraan.

Oh, en trouwens als je langskomt, neem je dan een brokje voor mij mee?

Woef!

Jack