Patrick

Senior Consultant

Ondertussen heb ik al bijna 35 jaar ervaring in de automatisering. Ik ben 21 jaar directeur geweest van een Managed Service Provider, welke ik in 2016 heb verkocht. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in de wet en regelgeving omtrent de GDPR/AVG en heb daarnaast een opleiding gevolgd tot CISSP (Certified Information Systems Security Professional).

Naast dat ik voor verschillende organisaties ben aangesteld als Functionaris Gegevensbescherming, geef ik ook Privacy & Awareness Trainingen op locatie. Verder adviseer en begeleid ik bedrijven omtrent aanschaf en implementatie van IT infrastructuren en applicaties.

Wil je binnen jouw organisatie ook grip op de digitale veiligheid? Ik ga graag met jouw in gesprek!

Corlia

AVG Consultant

Als Consultant leid ik projecten bij klanten op het gebied van AVG en zorg ik ervoor dat mijn klanten op alle vlakken AVG compliant zijn en blijven. Ik voer GAP-Analyses en DPIA’s uit, stel verschillende procedures op, zoals een Privacybeleid of een Informatie Beveiliging Beleid en ik geef Privacy & Awareness trainingen op locatie, daarnaast ben ik ook het gezicht van onze e-learning.

Naast mijn werkzaamheden als AVG Consultant ben ik binnen Grip IT ook verantwoordelijk voor de boekhouding en beheer ik de financiële administratie.

Wil je weten hoe we jouw organisatie ook AVG compliant kunnen maken? Ik leg het je graag uit onder het genot van een bakje koffie!

Jan-Dave

Senior Consultant

Ik ondersteun Grip IT waar nodig bij verschillende projecten, hierbij ondersteun ik in het opzetten, implementeren en beheren van IT infrastructuren, zowel ”On-premise” als in het Datacenter (Cloud), van klanten.

Daarnaast ben ik gecertificeerd Ethical hacker (CEH). Met dit certificaat voer ik penetratietesten (Pentesten) uit en kan ik de omgevingen van klanten nog beter beoordelen op digitale lekken veiligheid.

Nena

Stagiair Marketing & Communicatie 

 Momenteel volg ik de opleiding Marketing & Communicatie aan het Albeda Weena college in Rotterdam.
Om ervaring op te doen in de praktijk zal ik de komende periode als stagiair Marketing & Communicatie  Grip IT ondersteunen op dit gebied.

Ik zal mij bij Grip IT vooral bezig houden met het bijhouden van de sociale mediakanalen, het aanpassen van de website en het updaten van de e-learning.

in mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op de manege. 

Micha

Stagiair Cybersecurity & netwerkinfrastructuur

Momenteel volg ik de opleiding Expert IT systems & devices aan het techniek college in Rotterdam.
Om ervaring op te doen in de praktijk zal ik de komende periode als
stagiair Cybersecurity & Netwerkinfrastructuur Grip IT ondersteunen op dit gebied.

Ik zal ondersteuning bieden bij het uitvoeren van PENtesten en op de Servicedesk.

Dus, als je belt, grote kans dat je mij dan telefonisch spreekt!

In mijn vrije tijd rommel ik ook graag aan computers, een echte techneut dus!

Michelle

Juridisch-Administratief medewerker

Als Juridisch-Administratief Medewerker hou ik mij bezig met de wet- en regelgeving  op het gebied van de AVG en ondersteun ik het team bij projecten om onze klanten AVG Compliant te maken.

Tevens hou ik mij bezig met het beoordelen en opstellen van beleidstukken, denk hierbij aan een verwerkersovereenkomst of een privacyverklaring. Met ruim 4 jaar ervaring in het notariaat is de AVG wet mij niet onbekend.

Mocht je contact opnemen met GripIT kan het dus heel goed dat wij elkaar zullen spreken.