Interactieve E-learning

In onze E-learning vind je tientallen video’s die je meenemen in de wereld van AVG, Cyber Security en Office 365. Zo leer je op een leuke manier alles wat je moet weten over deze onderwerpen. Wanneer je eenmaal toegang hebt tot de cursussen kan je deze zo vaak en wanneer je maar wilt doornemen. De leerstof wordt verteld in de video’s, maar staat eronder ook weergegeven als tekst. Dit zorgt ervoor dat jij op jouw manier de stof tot je kan nemen en de informatie goed blijft hangen. Zo ga je bewuster met cybercriminaliteit om en weet je hoe je veilig te werk gaat.

Het is namelijk aan de orde van de dag: cybercriminaliteit. Organisaties en medewerkers krijgen er regelmatig mee te maken. Cybercriminaliteit kan heel uitlopend zijn van virus tot ransomware, van hackers tot identiteitsfraude tot datalekken. Voordat iemand dit binnen de organisatie merkt, hebben de cybercriminelen de organisatie al overgenomen. Hierdoor kan de organisatie negatief in het nieuws komen wegens het lekken van data of het niet kunnen leveren van producten of diensten.

Met deze E-learning wordt onder meer iedereen binnen de organisatie getraind om niet in de bekende vallen van cybercriminelen te trappen. Er wordt awareness voor IT veiligheid gecreëerd en geactiveerd om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar werk veiliger kan uitvoeren. De training biedt medewerkers de mogelijkheid om de trainingsmodule over cybercriminaliteit te volgen op het moment dat het hen het beste uitkomt. Doordat de training in delen beschikbaar is, zijn medewerkers hierdoor herhaaldelijk met het onderwerp bezig.